Våra tjänster inom ventilation

En väl fungerande ventilation leder till bra inomhusklimat och god hälsa. Att vara en expert inom ventilation betyder kunskap, omtanke och lyhördhet gentemot kunder och fastigheter. Att installera ett nytt ventilationssystem är inte alltid ett måste, en stor investering är därmed inte nödvändig. Vi gör gärna ett hembesök för att bedöma ifall ditt nuvarande system kan fortsätta att fungera på ett bättre sätt genom en reparation eller ifall du behöver ett helt nytt. Ring oss för att få mer information eller boka ett möte.

Vi kan hjälpa till med följande:

Vi har delat våra tjänster på olika områden för att täcka alla kundbehov.

  • Privatkund – nordbor spenderar 90% av sin tid inomhus. Ett bra ventilationssystem leder till mindre allergier och astmaproblem tack vare ett hälsosammare inomhusklimat.
  • OVK-besiktning – vi utför ventilationsbesiktning för företag och privatkunder
  • Service och underhåll av ventilationssystem

Energibesparande ventilation

De flesta av våra kunder betalar en allt för hög räkning när det kommer till el som förbrukas för ventilation. Genom att montera en välanpassad ventilation i enlighet med fastighetens behov garanterar vi en sänkt månadskostnad. Anlita oss gärna för att utföra underhåll som garanterar att systemet fortsätter att fungera som det bör. Vi ser fram emot att höra från dig.