Om oss

Vi är ett snabbväxande, relativt ungt företag som garanterar högkvalitativa tjänster genom effektivt arbete, stor serviceinriktning och specialkunskaper inom plåt och ventilation. Vi vill leverera ett bra inomhusklimat och skapa nytta för alla våra kunder genom att förstå både kundens behov och fastighetens möjligheter att uppfylla dem. Vårt team består av arbetsvilliga, certifierade specialister med ett gemensamt mål – att installera och underhålla ditt ventilationssystem. Vi kan, vi vill och vi utför olika uppdrag inom ventilation.

Från stora företag till privatkunder

Vi arbetar både med företag, industrier och privatkunder. Uppdragen skiljer sig mycket från varandra både innehålls- och storleksmässigt. Vår flexibilitet, erfarenhet och kunskap gör att alla våra kunder kan räkna med en hög servicenivå oavsett vad de anlitar oss för. Vi vill ha nöjda kunder och nöjda medarbetare. Båda är viktiga för vår verksamhet.

Bra ventilation, bra luft

Ventilation spelar stor roll i Norden där den största delen av vår tid spenderas inomhus. Allergier och astmarelaterade problem blir allt vanligare både hos barn och vuxna. Dessa kan förbättras eller minskas genom en bra ventilation, ett system som passar fastighetens storlek men även kundens önskemål. Vårt jobb är att sammanföra dessa två viktiga faktorer med ett perfekt resultat. För oss betyder bra ventilation bra luft. Vad betyder det för dig?

Fråga oss gärna om tips och råd för att få en bättre luft inomhus. Låt oss titta på fastigheten och installera eller reparera ventilationen. Andas in och må bra. Vi fixar resten.